Bedste Kaffemaskine

Bedste semiautomatiske espressomaskine

Denne artikel er perfekt til dig, hvis du ikke bare leder efter den bedste kaffemaskine, men har besluttet dig for at finde den bedste semiautomatiske espressomaskine, fordi du også ønsker at være lidt mere barista, end det kan gøres med en mere ’almindelig’ kaffemaskine. Den semiautomatiske espressomaskine er den type kaffemaskine, du vil finde nede på kaffebarerne, hvor der er en del manuelt arbejde i brygningen af kaffen.

Bedste semiautomatiske espressomaskine til prisen

Hvad er den bedste semiautomatiske espressomaskine til prisen? Det er næsten umuligt at svare på. Men hvis jeg var dig, ville jeg rette øjnene mod en semiautomatisk Sage kaffemaskine, da du her får kaffemaskine og kværn kombineret i samme maskine. På den måde sparer du en del penge, da der ved espressomaskine ellers normalt er både dyre priser, når det kommer til kværne og kaffemaskiner.

Bedste semiautomatiske espressomaskine til den kompromisløse

Hvilken semiautomatiske espressomaskine, der så er den bedste i det hele taget, ja det er måske endnu sværere at svare på. Her er masser af gode bud, som Profitec, La Marzocco og Nuova Simonelli. Men hvis der skal kåres en vinder, der kombinerer value for money, og samtidig kan levere fra øverste hylde, så falder svaret på en Rocket Espressomaskine, der leverer kompromisløs god kaffe, mens designet af maskinen bare spiller.

Hvad er forskellen på en Semiautomatisk og en manuel espressomaskine?

En semiautomatisk espressomaskine har nogle mekaniske egenskaber, som for eksempel at varme vandet og selv føre vandet gennem den kværnede kaffe i den rigtige balancegang. En manuel espressomaskine kræver manuel hjælp fra start til slut, du skal selv varme vandet op ved siden af og selv påføre trykket så vandet løber igennem.

Hvordan adskiller en semiautomatisk maskine sig fra en fuldautomatisk?

En semiautomatisk espressomaskine er kun delvist automatisk, hvorfor du selv skal sørge for, at kaffen bliver kværnet i portafilteret, hvorefter det placeres under bryggehovedet og så videre. Den fuldautomatiske espressomaskine kan beskrives som en bønne-til-op kaffemaskine, hvor du blot skal fylde en vandbeholder og en bønnebeholder, og derefter kan kaffebrygningen ske med et enkelt tryk.